EXPO “LIVING GOLD”

SAVE THE DATE! Hier heb ik me een partijtje zin in zeg. Hard gewerkt om te zijn waar ik nu ben. En dat is goud! Ik ben er natuurlijk zelf ook, twee dagen lang bij @hub_denbosch, in my home town. Komt dat zien komt dat zien! You are gold!

Iemand vroeg mij laatst waarom ik kunst maak. Ik zei, om mijn gevoel te uiten. Ik koos er daarom voor om met heel veel kleur te werken: fel geel, fel blauw, fel rood. En op lekkere grote doeken, om mij helemaal op te kunnen uitleven.

Vanaf nu kies ik een andere richting. Ik gebruik kunst niet langer als mijn uitlaatklep, maar als een manier om anderen blij te maken. Door wat kleinere werken te maken, voorzien van neutrale kleuren en vormen, maar wel elk met een eigen, uniek karakter, kan ik meer mensen bereiken. Maar vooral: ervoor zorgen dat meer mensen kunnen genieten van iets moois aan de muur. Ik zeg niet voor niets: white walls are boring 🙂

De wandsculpturen in mijn eerste serie zijn gemaakt van goud. Een kleur die al sinds jaar en dag wordt geassocieerd met geluk en vooruitgang. Een kleur die zorgt voor warmte en blijdschap. En dankzij de combinatie van vorm en veranderende lichtval, de suggestie wekt écht te leven. Vandaar de naam van deze expositie: ‘LIVING GOLD’.

Sander